rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Fiscalia demana 100.000 euros de fiança per la llibertat de Joaquim Forn

L'exconseller d'Interior ha comparegut aquest matí davant al Tribunal Suprem
Imatge d'arxiu de l'exconseller d'Interior Joaquim Forn | CatalunyaDiari.cat

 

La Fiscalia ha demanat 100.000 euros per l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn, qui aquest matí de dimarts, 20 de març, ha assistit presencialment a una vista davant la sala d'apel·lacions del Tribunal Suprem, formada per tres magistrats — Miguel Colmenero, Alberto Jorge Barreiro i Francisco Monterde — . El número dos de Junts per Catalunya, Jordi Sánchez, ha comparegut després.

 

Forn, qui està empresonat a Estremera des del passat 2 de novembre, ha estat citat a les 10 hores, a partir de les quals els magistrats han analitzat el recurs presentat per la seva defensa contra la interlocutòria dictada el passat 2 de febrer, en què el jutge Pablo Llarena va denegar-li la llibertat, argumentant que existia risc de reiteració delictiva.  

De la mateixa manera, Jordi Sànchez també ha comparegut avui després que la seva defensa presentés un recurs contra la interlocutòria que Llarena va dictar el passat 6 de febrer pels mateixos motius que Forn, és a dir, existia risc de reiteració delictiva.

 

 

Alerta per la possible tuberculosi de Forn

La setmana passada van saltar totes les alarmes després de filtrar-se que Joaquim Forn havia donat positiu en el test de la tuberculina, i que patia tuberculosi. No obstant això, el Ministeri de l'Interior va reaccionar gairebé de forma immediata, assegurant que es tracta de proves rutinàries a la presó, i que això en cap cas significa que Joaquim Forn pateixi tuberculosi.

 

De fet, el ministeri va dir que això sol passar perquè en algun moment de la seva vida, possiblement de nen, per exemple prenent llet de vaca, ha estat en contacte amb el bacteri de la tuberculina. 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris