Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josep Lluís Trapero serà jutjat al gener de 2020

La Fiscalia podria canviar l'acusació contra Trapero

Se l'acusaria de sedició en comptes de rebel·lió, delicte que ha descartat el Suprem en el judici de l'1-O

Josep Lluís Trapero serà jutjat al gener de 2020
La Fiscalia demana 11 anys de presó per a Josep Lluís Trapero | Catalunya Diari

La Fiscalia no descarta canviar l'acusació contra l'excomissari cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, de rebel·lió a sedició, en el judici a la cúpula del cos que començarà el 20 de gener en l'Audiència Nacional. Podria donar-se el cas, pel fet que el Tribunal Suprem ha descartat la rebel·lió en el judici per l'1-O.

El Suprem descarta rebel·lió en el judici de l'1-O

En declaracions als periodistes a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, la fiscal general de l'Estat, María José Segarra, ha dit que no faran cap modificació anticipada  i que, quan les qualificacions fiscals «s'elevin a definitives, serà quan es pot produir aquesta modificació  formal».

  

  

La policia sol·licita 11 anys de presó per a Trapero

L'Audiència Nacional jutjarà a partir de gener l'exmajor  dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, els excaps polítics de la policia catalana Pere Soler i Cèsar Puig i la intendent Teresa Laplana. En el seu escrit de conclusions provisionals, la Fiscalia sol·licita 11 anys de presó per a Trapero, Puig i Soler per un delicte de rebel·lió, mentre que Laplana s'enfronta a quatre anys de presó per sedició.

També et pot interessar...