Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Índibil i Mandoni a Lleida

Les fogueres prenen Lleida en una segona nit de càrregues policials

També diferent mobiliari urbà va resultar malmès, així com els vidres de diversos aparadors d'establiments comercials

Imatge de Índibil i Mandoni a Lleida
Imatge de Índibil i Mandoni a Lleida | @CdrsLleida

La passada nit de dimarts a Lleida va acabar amb forts aldarulls  com a protesta per la sentència del procés català.

El que va començar com una acció pacífica en la qual s'havien de portar espelmes i denunciar la pena de presó pels polítics catalans presos, va acabar amb càrregues policials, contenidors cremant en diferents punts de la ciutat, detinguts i ferits. 

[predef]lleida-whatsapp-198[/predef]

Almenys set detinguts pels aldarulls a Lleida

Concretament, els Mossos van detenir, almenys, a set persones pels aldarulls. Diversos carrers del centre de la ciutat de Lleida van quedar impracticables pels contenidors cremats i els objectes llençats que van quedar a l'espai públic. També diferent mobiliari urbà va resultar malmès, així com els vidres de diversos aparadors d'establiments comercials.

Espais simbòlics de la ciutat com l'estàtua d'Índibil i Mandoni es va convertir en una de les protagonistes de la nit a causa de les flames que els manifestants hi van provocar. D'igual forma, es va decidir calar foc a la plaça Blas Infante de Cappont, a l'aparador de la botiga Zara de Lleida, així com a l'avinguda el Segre.

Es podia veure el foc des de barris com Cappont

La tensió de la nit es podia sentir des de barris com el de Cappont, des d'on es podia veure el foc que els manifestants havien provocat. Per la seva banda, els Mossos intentaven aturar les accions de les protestes circulant a altes velocitats amb les seves furgonetes.

 

També et poden interessar...