rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Carme Forcadell no podrà assistir a la manifestació de demà

Una manifestació convocada per l'ANC en contra del 155 i en solidaritat amb els exconsellers presos
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell | ACN

 

El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena va acordar aquest passat dijous 9 de novembre, presó eludible amb fiança de 150.000 euros per a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Una decisió presa després que Forcadell acatés l'aplicació de l'article 155 i assegurés que la declaració d'independència va ser «simbòlica». 

 

Un important canvi d'estratègia que la presidenta del Parlament i quatre membres més de la mesa feien durant les seves declaracions per evitar l'entrada a presó. Unes declaracions que s'acabaven al voltant de les 19 hores, quan els quatre fiscals van començar a redactar les conclusions havien extret dels arguments de Carme Forcadell, Lluís Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet.

 

Així doncs, es van començar a redactar les interlocutòries sobre les mesures personals i reals de tots els acusats, i es va decretar presó eludible amb fiança de 150.000 euros per la presidenta del Parlament, i deixava lliures als altres membres de la mesa amb una fiança de 25.000 euros cadascun, menys Joan Josep Nuet, que quedava en llibertat sense mesures cautelars. 

 

Manifestació de dissabte 11-N

 

En el cas de Forcadell, que aquest matí pagava la seva fiança, se'ls presentava el problema de què, si va a la manifestació de dissabte, desfaria el compromís pel qual va obtenir llibertat i, per tant, estaria incorrent en reiteració delictiva, ja que recordem que es tracta d'una manifestació contra el 155 i en solidaritat amb els exconsellers presos. Així doncs, i segons el diari 'Ara', Forcadell no pot assistir a la manifestació de l'11-N. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris