ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Forcadell va treballar com a reportera a TVE durant la transició

Han sortit a la llum les imatges de la presidenta del Parlament

 

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha declarat aquest dijous 9 de novembre al Tribunal Suprem per presumptes delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics, juntament amb 5 membres més de la Mesa: el vicepresident primer, Lluís Guinó, els secretaris Anna Simó, Joan Josep Nuet i Ramona Barrufet, i l'exvicepresident de l'òrgan i posteriorment president de Junts pel Sí (JxSí), Lluís Corominas.

 

Una jornada en què Forcadell és el centre de totes les mirades, no és estrany que ja comencin a sortir algunes «anècdotes» del seu passat. Segons publica el diari 'La Vanguardia', han sortit a la llum unes imatges de la presidenta durant la seva etapa com a periodista a la cadena pública TVE durant la transició. 

Una jove reportera

 

Forcadell va començar a treballar com a reportera a TVE a finals dels seixanta, en el primer programa català de la cadena pública , 'Giravolt', produït per TVE Catalunya. La jove Forcadell de 20 anys, havia de sortir al carrer i preguntar als ciutadans, ja que la seva tasca dins del programa era, entre altres, interessar-se pels problemes i preocupacions reals de la població, com per exemple els sous. 

 

En aquestes imatges extretes de l'Arxiu de TVE Catalunya, es veu a forcadell treballant per TVE el 27 de juny del 1978. Un reportatge on la presidenta, a través d'entrevistes a convidats i a veïns de Barcelona, explica la degradació que patia el barri del Raval de Barcelona.  

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris