Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas a la sala de premsa del Congrés dels Diputats el 16 de desembre de 2019.

Inés Arrimadas causa furor en publicar una foto mostrant el seu embaràs

La portaveu de C's al Congrés va revelar el sexe del nadó

Inés Arrimadas a la sala de premsa del Congrés dels Diputats el 16 de desembre de 2019.
Inés Arrimadas donarà a llum al seu nadó el pròxim maig | Europa Press

Inés Arrimadas, la diputada i portaveu de Ciutadans al Congrés, està embarassada de 6 mesos. A poc menys d'un mes d'esdevenir, o no, la presidenta del partit taronja, ha compartit una fotografia a Instagram en què mostra la seva panxa. «Va creixent per dies», ha publicat la portaveu. A més, ha mencionat el fotògraf Pedro Ruíz, qui va fer l'emotiva instantània. Ruíz era anteriorment el fotògraf d'Albert Rivera, abans que l'exlíder de C's abandonés la política.

El sexe del nadó, possiblement revelat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Va creciendo por días Foto de @pedroruiz_csphoto

Una publicación compartida de Inés Arrimadas (@inesarrimadas) el

La imatge ha causat furor a les xarxes. «Enhorabona, Inés. Que tinguis un bonic embaràs i que tot surti perfecte», ha comentat un usuari. Molts altres es qüestionen quin serà el sexe del nadó; en realitat, no se sap públicament, però la diputada, al programa de  Federico Jiménez Losantos, va referir-se al nadó com a «el 'nene'», frase que va donar entendre que espera un fill.

«(...) Quan vingui la criatura, el 'nene'», deia Arrimadas després que el locutor li estirés una mica de la llengua. «Em toca a finals de maig. Ho porto súper bé. Estupenda, amb molta energia, animada, amb ganes de fer coses. L'embaràs en el segon trimestre em va bé. No he comprat res encara, no tinc temps (...) Em fa il·lusió tenir temps per comprar cosetes», va avançar la diputada al programa.

També et pot interessar...