La foto de Santiago Abascal al gimnàs que revoluciona la xarxa

Seguint el camí de la seva parella influencer, el polític comparteix molt del que fa en el seu dia a dia

Imatge de Santiago Abascal durant un míting
Abascal ha compartit la imatge per agrair un regal que li han fet | Catalunya Diari

Santiago Abascal sempre ha estat molt actiu a les xarxes socials mostrant què és el que fa en el seu dia a dia. A més, a casa té la seva dona Lidia Bedman, un clar exemple d'influencer, i que de ben segur també ajuda molt per compartir contingut divers. Ara, ha sorprès molt amb l'última imatge que ha compartit, en aquest cas, fent esport.

La fotografia ha revolucionat a tots els seus seguidors, ja que ha presumit de nova equipació al gimnàs. «Gràcies als infants de Marina del Terç d'Armada per aquest detallàs!», escrivia Abascal per acompanyar la fotografia, agraint un regal que havia rebut: La samarreta que llueix. 

La gent no s'ha fixat en el regal, sinó en el seu cos

Aquesta samarreta negra, amb el nom de l'agrupació a l'esquena, el seu escut al pit i el seu nom imprès en una màniga, l'ha estrenada per un dia d'entrenament al gimnàs. Tot i això, la gent no s'ha fixat en la nova samarreta que duia el dirigent de VOX, sinó en el seu cos

«Santi, estàs 'mazado'», «Guapo, fort, amb valors i intel·ligent, què més es pot demanar per Espanya?», «Després porta americana i sembla que l'hagi de petar» o «Com m'agrada aquest home», són alguns dels comentaris que el polític ha rebut a la publicació.

Mentre ell segueix a la capital espanyola per continuar amb la seva feina política, la vertadera influencer de la família, la seva dona Lidia continua compartint imatges d'ella i els seus fills passant les vacancesa Alacant, la seva terra originària.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

buenos días con dos soles

Una publicación compartida de L I D I A B E D M A N (@lidiabedman) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz Domingo gr !

Una publicación compartida de L I D I A B E D M A N (@lidiabedman) el


Comentaris

envia el comentari