Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La líder de Cs, Inés Arrimadas, aquest novembre al Congrés dels Diputats

Cop a Arrimadas: Un dels polítics més destacats de C's deixa el partit i se'n va al PP

Considera que no pot seguir representant una formació que ha canviat la seva «ideologia» i els seus «principis»

La líder de Cs, Inés Arrimadas, aquest novembre al Congrés dels Diputats
La líder de Cs, Inés Arrimadas, en una imatge d'arxiu aquest novembre al Congrés dels Diputats. | ACN

El fins ara senador de Ciutadans i exsecretari d'organització de la formació, Fran Hervías, ha sol·licitat la baixa del partit i ha renunciat a la seva acta al Senat per marxar al Partit Popular. Així ho ha fet públic aquest dissabte, 13 de març, a través d'un comunicat difós a Twitter, on ha apuntat que no pot seguir representant un partit que ha canviat la seva «ideologia» i els seus «principis». «Ciutadans s'ha convertit en un partit que és part del problema i no de la solució», ha assegurat. També ha carregat durament per allò que considera un apropament al PSOE. «S'han abandonat els valors per convertir-se en una crossa més del sanchisme», ha lamentat.

Hervías, un pes pesat de Ciutadans, abandona el partit

Hervías ha assegurat que pres la decisió amb molta «tristesa» després de quinze anys de militància a C's. «Durant aquests mesos he traslladat el meu malestar a destacats dirigents del partit», ha explicat, considerant que l'estratègia política abandonava valors com defensa de la llibertat, la igualtat, la solidaritat i la unió. «Els hi he intentat fer veure en diverses ocasions», ha reblat. Segons l'exsecretari d'organització de la formació taronja, Espanya està governada per aquells que tenen com a objectiu «aniquilar» el seu «marc constitucional». «C's va néixer precisament per afrontar aquells que busquen retallar els nostres drets i llibertats, no lluitem tant per convertir-nos en un més de la banda», ha afegit.

«Necessitem un projecte de país fort que pensi més en l'interès que en els vots», sosté. Un projecte que hauria de «defensar» una Espanya «diversa, però unida» i que és incompatible amb el projecte de l'actual president del govern espanyol, Pedro Sánchez. «Es debat entre els que defensem el marc constitucional o els que busquen dinamitar-lo», ha conclòs.