Fran Rivera anirà a la manifestació espanyolista de Barcelona del 12-O

El torero i José Manuel Soto protagonitzen un vídeo penjat per un regidor de Ciutadans a Sant Boi on animen a concentrar-se «per la unitat d'Espanya»

Imatge del torero Fran Rivera i el cantant José Manuel Soto
Imatge del torero Fran Rivera i el cantant José Manuel Soto | GTRES

Pocs dies abans que arribi el 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, comencen a aparèixer a les xarxes les primeres crides a la participació en la concentració espanyolista que tindrà lloc a Barcelona, concretament en el Passeig de Gràcia amb Provença. Després de les múltiples manifestacions en commemoració de l’1-O, els defensors de la unitat d’Espanya animen a respondre al carrer.

El torero Fran Rivera i el cantant José Manuel Soto apareixen en un vídeo penjat per un regidor de Ciutadans a Sant Boi de Llobregat on confirmen que seran a la ciutat comtal el pròxim divendres. Els dos andalusos demanen a tothom que pugui que faci com ells i vagi a Barcelona, mentre sona de fons la música de ‘Pirates del Carib’.

Cal anar a la manifestació «per la unitat d’Espanya»

Entre imatges d'altres manifestacions unionistes i missatges com «Espanya et necessita» o «Sánchez, eleccions ja», el matador fa la següent arenga: «Per la unitat d'Espanya hem d'estar tots els que puguem el 12-O a Barcelona i lluitar pels nostres paisans». 

Soto tampoc es queda curt en la intensitat de la seva crida i demana que «tot el que pugui, assisteixi al Dia de la Hispanitat a Barcelona. Visca Espanya!».  Al final de la gravació, es recorda que la concentració començarà a les onze del matí i apareix també Tomàs Guasch, que confirma el suport del govern 'tabarnès', el qual donarà una notícia important aquell dia

Les xarxes es prenen el vídeo amb humor 

Com era previsible, les xarxes no han trigat gaire a comentar aquestes imatges. Els usuaris de Twitter han utilitzat el sarcasme per parlar d'un vídeo que potser abusa del to èpic en la seva crida a manifestar-se. 


Comentaris

envia el comentari