Francisco Serrano (VOX), crític amb la sentència de ‘La Manada’

«Es nota que és una sentència dictada per la turba feminista supremacista», ha assegurat
Francisco Serrano, cap de VOX a Andalusia.
Francisco Serrano, cap de VOX a Andalusia. | Cedida.

Aquests divendres 21 de juliol, els cinc membres de ‘La Manada’ van ser condemnats a 15 anys de presó per un delicte d’agressió sexual. Aquesta sentència arriba després d’un profund debat social sobre la gravetat dels fets, ja que des de diversos vessants socials i polítics es considerava que els autors havien de ser condemnats per un delicte de violació i no per un d’abús sexual, com dictava la sentència en primera instància.

 

Francisco Serrano, sobre la sentència: «Resulta contradictòria»

La majoria d’agents polítics han rebut aquesta notícia amb satisfacció, però Francisco Serrano, president de VOX a Andalusia, s’ha mostrat crític amb la sentència a les seves xarxes socials. Durant el matí d’aquest dissabte 22 de juny, Serrano assegurava al seu perfil de Twitter que la sentencia per agressió sexual «està carregada de condicionants mediàtics i polítics» i «resulta contradictòria».

 

Serrano, que va ser magistrat, matisa que la «diferència entre una violació i una agressió sexual només depèn de la mateixa apreciació que es fa dels fets provats, que no es poden alterar i que ja es van provar en primera instància». Per tant, el dirigent andalús rebutja el canvi en la decisió dels tribunals, afirmant que en «un recurs no es pot condemnar un absolt en primera instància o empitjorar la situació com a conseqüència d'una nova fixació dels fets provats»

 

 

Serrano, molt més dur a Facebook

Posteriorment, Serrano continuava amb el debat al seu perfil de Facebook, però amb paraules molt més dures com: «Es nota que és una sentència dictada per la turba feminista supremacista».  En aquest sentit, relaciona el dictamen dels jutjats amb les relacions heterosexuals consentides, declarant que «si una dona diu sí, però en qualsevol moment diu no, inclòs diversos dies després, el denunciat serà condemnat a presó per violació».

 

«Fins i tot un ‘gatillazo’ o no haver estat a l’alçada del que espera la dona, podria acabar amb l’impotent a presó. Això és gravíssim. És un torpede directe contra l’heterosexualitat», ha escrit Serrano.

 

Com era d’esperar, Serrano ha rebut tota mena de crítiques per les seves declaracions. Malgrat tot, recorda que des de la seva formació política, VOX, sempre ha demanat duresa amb els delictes de violació, sense qüestionar les diferències entre abús i agressió.

 

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari