Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Francisco, l'home que va tirar coets contra els Mossos, té diversos antecedents policials

Francisco, l'home que tirava coets a l'helicòpter dels Mossos i molt conegut per la policia

El detingut té nombrosos antecedents policials

Francisco, l'home que va tirar coets contra els Mossos, té diversos antecedents policials
Francisco, l'home que va tirar coets contra els Mossos, té diversos antecedents policials | Cedida

Francisco, el detingut per disparar un coet contra l’helicòpter dels Mossos d’Esquadra a Barcelona, té antecedents policials per agressió a un policia nacional durant una manifestació de Jusapol, robatori amb força, resistència i desobediència a l’autoritat i denúncia falsa.

Antecedents policials de Francisco

El detingut aquest dilluns al matí, després que deixés el seu fill a l’escola, és veí de Santa Margarida de Montbui (Anoia) i té 42 anys, ha estat acusat d’un  delicte de temptativa d’homicidi, atemptat contra la autoritat i desordres públics  després de llençar coets contra l’aeronau que sobrevolava la manifestació de dimecres passat i passarà a disposició judicial aquest dimecres.

El que més sorprèn és l’ampli historial delictiu de l’home. Francisco ja va ser detingut a Igualada el passat mes de setembre del 2018  per agredir un membre de la Policia Nacional  durant una concentració de la Jusapol al passeig de Gràcia, segons ha avançat ‘La Vanguardia’, i va ser acusat de delictes de lesions  –va trencar el nas de l’agent després d’apropar-se per l’esquena i donar-li tres cops de puny a la cara, tot lluint l’estelada–, desordres públics i atemptat contra l’autoritat.

Arran d’aquesta detenció, ‘OK Diario’ va recollir els nombrosos antecedents policials de Francisco. Per una banda, l’any 1995 va ser acusat de robatori amb força  a Canet de Mar (Maresme), a més de delictes de resistència i desobediència  a Igualada (Anoia), on va residir entre els anys 2003 i 2005, i de denúncia falsa a Barcelona. L'agost de 2001, el Jutjat del Penal número 21 de Barcelona va dictar una ordre de cercacontra ell.

També et pot interessar...