IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Freixenet traslladarà la seu fora de Catalunya si el 21-D no garanteix estabilitat

«S'ha d'acceptar el resultat. Si l'estratègia que porta el país és de normalitat, seguretat jurídica i estabilitat, perfecte. Si es desvia a una altra cosa, tornaré a posar el canvi social en l'ordre del dia», ha explicat el seu president

Freixenet podria abandonar Catalunya.
Freixenet podria abandonar Catalunya. | Cedida

El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha afirmat aquest dimecres que tornarà a proposar el consell d'administració de la companyia traslladar el domicili social, actualment situat a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona), si el resultat que sorgeixi de les eleccions catalanes del 21 de desembre no aporta seguretat jurídica i estabilitat.

 

«S'ha d'acceptar el resultat. Si l'estratègia que porta el país és de normalitat, seguretat jurídica i estabilitat, perfecte. Si es desvia a una altra cosa, tornaré a posar el canvi social en l'ordre del dia», ha dit Bonet en una sessió de Dinars Cambra, a la qual ha participat com a president de Fira de Barcelona.

Segon avís

Bonet ja va avisar que proposaria traslladar la seu social de Freixenet fora de Catalunya, però l'aplicació de l'article 155 de la Constitució i la convocatòria d'eleccions catalanes per part del Govern espanyol li va fer canviar d'opinió i mantenir la seu a Sant Sadurní en considerar que s'havia tornat a la «senda constitucional».

En aquest sentit, Bonet ha apostat pel «camí català» i ha reivindicat les arrels catalanes de la multinacional del cava: «És el que hem estat durant més de 100 anys. Saben quant de mal fa marxar?».

«Som catalans, espanyols i europeus. Som catalans primer i volem seguir aquí, però si el 21-D anés en contra dels interessos de Freixenet, tornaria a proposar al consell el canvi del domicili social», ha dit Bonet en declaracions a la premsa després del col·loqui.


Comentaris

envia el comentari