IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Furgons de la Policia Nacional exhibeixen banderes espanyoles i toquen el clàxon al seu pas pel centre de Barcelona

Les imatges es van produïr després de la manifestació unionista d'aquest diumenge al migdia

Imatge dels furgons de la policia.
Imatge dels furgons de la policia. | Cedida

Ahir a la tarda es van veure diversos furgons del Cos Nacional de Policia (CNP) pel centre de Barcelona, després de la manifestació unionista celebrada el diumenge al migdia. Com es pot veure a la imatge, els furgons exhibien banderes espanyoles i les feien onejar per la finestra dels vehicles. Al mateix temps, també feien sonar el clàxon. Aquest gest es suma a tots els que es van recollir ahir durant l'acte multitudinari que s'havia convocat Societat Civil Catalana sota el lema «Tots som Catalunya»

La manifestació pretenia «expressar el rebuig a la proclamació de la independència i demostrar que la majoria de catalans estan a favor de continuar formant part d'Espanya». Entre les pancartes que els assistents duien, s'hi van poder veure missatges com «Catalunya benvinguda a Espanya, una altra vegada» o «155 s'ha acabat la festa» o «Jo sóc català i espanyol». La consigna que més es va sentir cridar entre els manifestants és «Puigdemont, a presó», «TV3 manipuladora», «Visca Espanya i visca Catalunya» i «Ara sí que anirem a votar». També han emulat el crit de les manifestacions a favor de l'1 d'octubre, «Votarem, votarem», però fent referència a les eleccions del 21 de desembre. 

Per la seva part, Societat Civil Catalana xifrava els assistents en 1.100.000 persones les assistents a la mobilització, mentre que la Guàrdia Urbana de Barcelona calculava que hi havien assistit unes 300.000 persones. Aquest ball de xifres ja és un denominador comú en qualsevol tipus de mobilització massiva.


Comentaris

envia el comentari