URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Gabriel Rufián aconsegueix enfadar fins i tot els aficionats de l'Espanyol

El polític d'ERC fa un tuit després de l'exhibició de Leo Messi

Gabriel Rufián | CatalunyaDiari.cat

A hores d'ara no cal catalogar l'estil de Gabriel Rufián.  A vegades un no sap on comença el personatge i si realment està d'acord amb tot el que escriu. El cert és que Rufián ha aconseguit un grau de coneixement i de penetració a les xarxes com pocs altres. Algunes de les coses que sabem és que és seguidor del RCD Espanyol, tot i que realment li dedica poca atenció.

En canvi, Gabriel Ruián ha dedicat diverses piulades a Leo Messi, considerat per ell (i per la majoria de mortals) el millor jugador del món. Messi va aconseguir una important victòria aquest dissabte amb el Barça a Sevilla. L'argentí va aconseguir marcar tres gols, en una autèntica exhibició del 10, que va camí de guanyar una nova lliga i demostra que és millor jugador a mesura que suma anys i temporades. 

Per molts, el primer gol de Messi és una obra d'art, empalmant una pilota que venia de Rakitic a la banda, i sense deixar que toqués la gespa. 

Rufián dedica una piulada a Leo Messi

Just acabar el partit, Gabriel Rufián va escriure a Twitter: «Que Messi no sap jugar amb la cama dreta està al nivell que el castellà està perseguit a Catalunya». Fidel al seu estil, Rufián feia servir pocs caràcter per fer una polèmica comparació i que hores després ja acumulava milers de reaccions.

Ara bé, comptar amb reaccions no indica sempre agradar. De fet, més enllà de l'afició del Barça i catalanista, és remarcable la resposta de diversos aficionats pericos, que van recordar a Rufián que l'Espanyol havia jugat divendres (i empatat contra el Huesca), fet que no havia merescut cap piulada de Rufián


Comentaris

envia el comentari