TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Gabriel Rufián assegura que ell sí que recorda el seu màster perquè li va costar «gairebé dos anys de feina retornar els diners»

El diputat d'Esquerra Republicana continua amb la seva croada contra la presidenta madrilenya Cristina Cifuentes

 

El portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, continua amb la seva creuada contra la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, per la polèmica del seu màster. Si el polític va advertir ahir que, «si fan allò per un màster en una universitat» què «no faran per un càrrec en el govern». Avui, però, Rufián ha estat molt més contundent. 

 

A través del seu perfil a Twitter, i com és habitual, el republicà ha confessat que ell «sí que recorda» el seu màster perquè li va costar «gairebé dos anys de feina retornar els diners». «Jo sí que me'n recordo  del meu màster perquè em va costar gairebé dos anys de feina retornar els diners», va escriure el diputat. 

Un comentari amb reaccions de tot tipus

Aquest cop, el diputat d'ERC tampoc ha aconseguit esquivar els atacs d'altres usuaris de la xarxa. I és que, mentre algunes persones coincidien amb el polític i reconeixien que la suposada falsificació del màster de Cristina Cifuentes és «un insult als joves que es deixen la pell estudiant», d'altres han preferit criticar el passat laboral de Rufián i posar en qüestió els seus estudis. 

 

 

 

 

 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris