rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gabriel Rufián carrega contra Cristina Cifuentes: «Què no faran per un càrrec en el govern»

El diputat republicà ha comentat la recent polèmica pel màster de la presidenta madrilenya

 

Ja és tota una tradició a les xarxes socials que el portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, es pronunciï sobre gairebé qualsevol tema d'actualitat del nostre país, encara que no tingui res a veure amb el procés independentista. En aquest cas, després de la polèmica pel màster de Cristina Cifuentes, el republicà ha escrit un missatge subtil però contundent contra la presidenta madrilenya. 

 

«Si fan això per un màster en una universitat, imagina què no faran per un càrrec en el govern», va escriure Rufián, en referència a les acusacions de manipulació i suposat tracte de favors a Cifuentes a la Universitat Rey Juan Carlos. 

Crítiques per les seves faltes ortogràfiques

Com sol passar amb casos com aquest, la seva publicació ha tingut un gran ressò, amb gairebé 6.500 'likes', més de 2.400 retuits' i molts comentaris. Ara bé, entre les crítiques rebudes alguns usuaris han destacat les faltes d'ortografia comeses pel polític republicà. En concret, una usuària li ha recordat a Rufián que, en aquest cas, la paraula «que» porta accent, mentre que un altre ha vist necessària una coma després d'«universitat». 

 

 

 

Un altre usuari també ha destacat que és incorrecte escriure «màster», «universitat» i «govern» amb majúscules. «Amb poques paraules ha comès quatre errors ortogràfics... Això sí, és diputat amb impressora», ha ironitzat l'home. Amb tot, Rufián ha aconseguit el seu objectiu, crear debat entre seguidors i detractors seus. 

 

Comentaris