Gabriel Rufián carrega contra tres diaris estatals per la seva cobertura mediàtica de la manifestació de SCC a Barcelona

Unes 7.000 persones van omplir els carrers de Barcelona per defensar la unitat d'Espanya

Imatge de la manifestació de Societat Civil Catalana a l'estació de França
Imatge de la manifestació de Societat Civil Catalana a l'estació de França | CatalunyaDiari.cat

La Guàrdia Urbana de Barcelona va calcular que unes 7.000 persones van participar aquest passat diumenge, 18 de març, a la manifestació a favor de «recuperar el seny» i per exigir «un Govern de tots que respecti la llei a Catalunya» convocada per Societat Civil Catalana (SCC).

Sota el lema ‘Ara més que mai, seny’, l’entitat constitucionalista va cridar, per tercera vegada, els catalans a omplir els carrers per evidenciar que «el poble català no és només  el dels independentistes» i reivindicar uns dirigents polítics que pensin en el bé de tots els ciutadans.

Cal recordar que les dues anteriors mobilitzacions van ser massives —en ambdós casos es van concentrar més de 300.000 persones— i van tenir lloc a Barcelona durant el mes d’octubre, quan es va celebrar el referèndum i es va proclamar, sense efecte, la independència de Catalunya.

Rufián carrega contra ‘El País’, ‘El Mundo’ i l’ABC’

Així doncs, i tot i no haver arribat, ni de bon tros, al nombre de participants de les anteriors concentracions, els diaris estatals com ‘El País’, ‘El Mundo’ o l’ABC’ han qualificat la manifestació unionista a la capital catalana d'exitosa.

Un fet que no ha passat desapercebut per al diputat d’ERC a Madrid, Gabriel Rufián, qui ha publicat un missatge a Twitter, amb la seva habitual ironia, onha carregat contra aquests mitjans. «Que estrany, sembla un dictat», escrivia el republicà al costat de les captures de pantalla de les notícies d’aquests diaris.

I és que ‘El Mundo’ titulava la notícia de «Marxa constitucionalista per a reivindicar el «fracàs del procés» i demanar un Govern’; el diari ‘El País’ deia ‘El constitucionalisme es manifesta unit a Barcelona per demanar «seny»’; i, l’ABC’ publicava ‘El constitucionalisme reclama a Barcelona «seny» i una Generalitat «per a tots»’.


Comentaris

envia el comentari