Gabriel Rufián critica Albert Rivera: «és més de governs 'Franconstein'»

Ho ha dit després que el líder de Ciutadans catalogués un possible futur executiu de Pedro Sánchez com a «Govern Frankenstein»

El diputat d'ERC Gabriel Rufián
El diputat d'ERC Gabriel Rufián | CatalunyaDiari.cat

La moció de censura a l'executiu de Mariano Rajoy és el tema protagonista d'aquests dies. El debat ha sortit del Congrés i ha arribat fins a Twitter de la mà de Gabriel Rufián. El diputat d'ERC ha contestat amb un peculiar missatge a través de la xarxa social a una de les frases dites per Albert Rivera durant el Ple del Congrés celebrat aquest dijous.

El líder de Ciutadans criticava una possible investidura de Pedro Sánchez considerant que l'executiu que vol formar no és viable, de fet, ha parlat d'ell com un «Govern Frankenstein», cosa que Gabriel Rufián ha aprofitat per dirigir-se a Rivera amb ironia.

Gabriel Rufián contra Albert Rivera

En un missatge al seu compte de Twitter ha escrit: «Rivera és més de governs 'Franconstein'». Amb això es refereix a les paraules del líder de Ciutadans alhora que el relaciona amb una ideologia feixista amb les seves paraules.

Tot això per criticar la postura adoptada per Albert Rivera respecte d'una possible investidura de Pedro Sánchez com a president en cas que la moció contra Mariano Rajoy es faci efectiva. I és que el líder de Ciutadans assegura que els partits que ara ajudin al PSOE a governar després «posaran hipoteques als espanyols cada dia».

«Vostè no ens ha explicat el que hi ha darrere d'aquest pacte», li deia Rivera a Pedro Sánchez, qui critica que algunes de les formacions polítiques amb les quals pactarà volen aconseguir algun benefici «de la debilitat institucional» que hi ha en aquests moments.

Puigdemont titlla les paraules de Rivera de feixistes

Gabriel Rufián no és l'únic que ha fet referencia a les paraules d'Albert Rivera. L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha publicat també un tuit en referència al líder de Ciutadans i també sobre Mariano Rajoy.


Puigdemont deixava un crític missatge a Twitter al qual acusava Rivera de «parlar com un feixista». Cal dir però, que aquesta crítica no és nova, i és que el comportament adoptat pel líder de Ciutadans ja ha provocat més d'una reacció d'aquest tipus en Carles Puigdemont en els darrers dies.


Comentaris

envia el comentari