rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gabriel Rufián: «Un dia en el que un poble es regala roses i cultura, és un gran dia i és un gran poble»

El diputat d'Esquerra Republicana al congrés ha volgut dir-hi la seva des de Madrid
Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Sant Jordi és una diada d’allò més especial per a tots i cadascun dels catalans. És per això que servint-se d’aquesta condició, el diputat d’Esquerra Republicana al congrés dels diputats, Gabriel Rufián, ha volgut congratular als catalans recordant-los que «és un gran dia i és un gran poble».

 

En aquest sentit, Rufián, qui acostuma a carregar la més mínima contra el govern espanyol, ha recordat a Twitter: «Un dia en el que un poble es regala roses i cultura, és un gran dia i és un gran poble».

 

La celebració de Sant Jordi, símptoma d’un «gran poble»

Ha estat la conclusió de Gabriel Rufián. El membre d’Esquerra Republicana al congrés dels diputats espanyol i cara visible de l’independentisme a Madrid ha volgut recalcar la imatge cultural catalana posant en alça la jornada de Sant Jordi.

 

No ha estat l’únic, però, que ho ha fet. Al llarg del matí, diverses personalitats catalanes com Jordi Sànchez, empresonat des de fa sis mesos a Soto del Real, han desitjat una bona jornada explicant: «Tard o d’hora de la presó se’n surt».

 

Així mateix, aquest s’ha ‘disculpat’ amb la seva dona, Susana Barreda, al·legant: «La rosa que enguany no rebràs, serà la meva».

Torrent: «Que la injustícia no ens faci renunciar a Sant Jordi»

Davant una aplicació del 155 que ha provocat que la Generalitat no hagi pogut organitzar cap acte institucional per Sant Jordi, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha volgut recordar: «Que la injustícia no ens faci renunciar a Sant Jordi».

 

 

Al fil de la seva demanda, el màxim responsable de l’entitat catalana ha clos la seva declaració explicant: «Omplim els carrers i les places de flors i llibres. Visca l’amor, cultura i la llibertat. Bon Sant Jordi a tothom».

Comentaris