IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gabriel Rufián a la Guàrdia Civil: «Es diu Quim Torra, no Joaquín Tuesta»

Quim Torra es convertirà en el 131è President de la Generalitat i Rufián ha volgut mencionar-ho a Twitter

Gabriel Rufián a l'exterior de l'Audiència Nacional
Gabriel Rufián a l'exterior de l'Audiència Nacional | CatalunyaDiari.cat

El nom de Quim Torra ha generat, al llarg de les últimes hores, una enorme multiplicitat de reaccions. L'escollit per Carles Puigdemont i la plana major de Junts per Catalunya serà el 131è president de la Generalitat i ja han estat molts els que han volgut dir-hi la seva a les xarxes. 

En aquest context, doncs, no podia faltar-hi la reacció de Gabriel Rufián. El diputat d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats va 'passar' de felicitar Quim Torra i va optar per atacar, directament, la Guàrdia Civil. 

«Una cosa Guàrdia Civil. Es diu Quim Torra, no Joaquín Tuesta», ha ironitzat Rufián a Twitter. 

  

Crítica a la Guàrdia Civil per la seva habitual traducció de noms

La Guàrdia Civil va saltar a la palestra per inventar-se pobles. En el seu moment, doncs, ja va parlar de la 'suposada' població de Sant Esteve de Roures, així com el del Parque Nacional de Aguas Torcidas —en al·lusió al Parc Nacional d'Aigüestortes—.

Tot i que el cos va demanar disculpes, ara Rufián ha tornat a carregar contra la benemèrita explicant-los que el nom de Quim Torra no té una traducció literal. En aquest cas, Joaquín Tuesta.

Mullant-se de ple, com sempre, el diputat d'ERC al congrés no ha deixat ningú indiferent i s'ha tornat a servir de Twitter per carregar contra la Guàrdia Civil.

Milers de reaccions a les xarxes


La piulada de Rufián ha estat d'allò més ben rebuda pels seus adeptes i repudiada entre els seus detractors. Tot i això, no es pot negar que aquesta hagi estat un èxit, ja que a hores d'ara presenta més de 4.300 'retweets', més de 12.500 'likes' i uns 700 comentaris


Comentaris

envia el comentari