rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

La Fiscalia demana la suspensió dels presos electes

Gabriel Rufián, irònic: «Ha perdut molts vots avui el rei»

El diputat republicà ha reaccionat després que el monarca emèrit li pengés el telèfon a Jordi Évole en directe
Jordi Évole, José Ramón de la Morena i José María García durant el programa 'Salvados' d'ahir | La Sexta

 

Cada vegada que  Gabriel Rufián publica un missatge al seu perfil de Twitter, revoluciona la xarxa, en major o menor mesura. El més curiós és que les seves publicacions, a diferència de les d'altres polítics, no acaben sent mai repetitives, i aconsegueix sorprendre amb cada imatge o paraula que escriu. 

 

En aquest cas, li ha tocat rebre al rei emèrit Joan Carles I, i per extensió a Felip VI, amb un missatge sobre el programa 'Salvados' d'ahir diumenge, on el monarca va protagonitzar un petit incident amb Jordi Évole. I és que, després d'entrar en connexió directa a través del telèfon, el rei emèrit va acabar penjant, en assabentar-se que havien parlat sobre la seva polèmica caça d'elefants a Botswana. 

El rei ha perdut «molts vots» 

 

Després d'aquest incident, Gabriel Rufián ha compartit també un comentat i irònic missatge a les xarxes socials. «Ha perdut molts vots avui el rei», va escriure el diputat republicà, al costat del 'hashtag' #ReyesDeLaNoche, que els seguidors del programa utilitzaven per comentar-lo en directe. Una publicació molt curta, però amb un missatge molt fort.

 

Les seves paraules, com és habitual, han sumat comentaris de molts altres usuaris, i han recollit centenars de reaccions de tot tipus. I és que, si bé alguns van coincidir amb la seva crítica, molts altres no han dubtat a atacar-lo. 

 

 

 

 

 

 

 

No és la primera vegada que carrega contra la monarquia

Amb tot, no es tracta de l'únic cop que el diputat d'ERC carrega contra la monarquia espanyola. Fa poques setmanes, també va aprofitar un missatge on se solidaritzava amb Oriol Junqueras pel seu empresonament, assegurant que, mentre ell «està a la presó després de votar», Iñaki Urdangarin està «a Roma després de robar». I una mica més abans, Gabriel Rufián també va criticar el discurs de Nadal del rei Felip VI, denunciant que, mentre el rei parlava «de drets i llibertats» alguns tenien por «a tuitejar». 

Comentaris