rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Comença una onada de calor que s’allargarà tota la setmana

Gabriel Rufián ironitza amb la careta de Cuixart que la Guàrdia Civil va confiscar a la casa de Tamara Carrasco

El republicà ha escrit que l'Estat s'ha tret la «careta fotuda» amb aquestes últimes actuacions de la policia

 

Després de la detenció dimarts passat de Tamara Carrasco, la suposada «coordinadora» dels CDRs acusada de rebel·lió i terrorisme, la Guàrdia Civil va escorcollar la seva casa per buscar proves que puguin demostrar la seva culpabilitat. Ara bé, segons ha explicat la seva advocada, Jordi Busquets, els objectes que la policia va confiscar van ser un xiulet groc, una careta de Jordi Sànchez i una papereta de l'1 d'octubre, que ara «són part de la causa». 

 

La notícia li ha servit, com ja és habitual, al portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, per publicar al seu perfil de Twitter un dels seus polèmics i comentats missatges. En aquest cas, Rufián ha bromejat amb el suposat 'perill' de la careta confiscada per atacar el govern espanyol. «Com a careta fotuda la que s'ha tret l'Estat amb tot això», ha escrit el polític català. 

Reaccions de tot tipus

El missatge s'ha viralitzat ràpidament, i és que les ironies de Rufián sempre acaben convertint-se en tema de debat a les xarxes. Alguns usuaris li han recordat la seva «promesa» de retirar-se al cap de divuit mesos o l'han acusat de tenir «barra». D'altres, en canvi, han sortit a defensar-lo, assegurant que «han descobert que poden ser feixistes a cara descoberta» i que el republicà «ho està fent molt bé». A continuació, us deixem algunes de les reaccions al missatge de Rufián: 

 

 

 

 

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris