Gabriel Rufián, a Mariano Rajoy: «Us està quedant un país bonic»

El diputat d'Esquerra al congrés ha carregat contra la gestió del PP al capdavant del govern espanyol
Gabriel Rufián i Mariano Rajoy, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Gabriel Rufián és dels que apunta i dispara a Twitter. No s’ho pensa dues vegades: li arriba una informació, ho medita durant uns instants i ho difon per acabar sent aplaudit o repudiat pels milers d’usuaris que resten pendents a les seves paraules.

 

En aquest cas la polèmica s’ha centrat en la retirada de l'obra de retrats «Presos polítics» de l'artista madrileny Santiago Sierra de la fira ARCO i en la decisió del Partit Popular de no demanar a Hisenda que investigui els comptes fiscals de Ciutadans.

 

«Us està quedant un país bonic»

És l’amenaça sense embuts de Gabriel Rufían al govern de Mariano Rajoy. El diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya al congrés dels diputats espanyol ha disparat contra els populars explicant que estan creant «un país bonic».

 

L’evident sarcasme de Rufián és un més. Són ja incomptables les ocasions a les quals el diputat ha carregat contra els seus adversaris polítics. I, de fet, quan es va retirar l’obra citada de la fira ARCO de Madrid i quan el PP va optar per ‘passar’ de la investigació dels comptes de Ciutadans, el tweet de Rufián no era d’esperar.

 

Aquest, així mateix, ha tingut una gran rebuda a les xarxes amb més de 1.100 ‘retweets’ en menys d’una hora i gairebé 2.000 ‘likes’.

La resposta massiva de les xarxes

Tot i que, evidentment, té defensors Rufián suma enemics per allà on passa. En aquest cas; per allà on tuiteja. Aquest no deixa indiferent mai a ningú i amb la piulada d’aquest dimecres, 21 de febrer, el diputat d’Esquerra ha tornat a generar una gran controvèrsia amb les seves paraules.

 

Algunes de les respostes més destacades, de fet, són les següents.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris