Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gabriel Rufián recorda a Cristina Cifuentes que «els regals no es tornen»

El republicà ha tornat a deixar anar un missatge molt àcid contra la presidenta madrilenya, el dia que ha renunciat al seu màster

 

Finalment, després de molts dies d'incògnites, rumors i explicacions cada vegada més incongruents, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes ha decidit renunciar al màster de dubtosa procedència, que s'ha convertit en les darreres setmanes en un veritable maldecap per a ella, i també per al Partit Popular. A través d'una carta enviada al rector de la Universitat Rey Juan Carlos, la presidenta madrilenya ha demanat disculpes per la polèmica, però ha insistit en la seva innocència. 

 

Un dels primers a reaccionada davant d'aquesta notícia ha estat el portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, que els darrers dies ja va llançar àcides crítiques a Cifuentes pel seu títol suposadament falsificat. «Algú li hauria de dir a Cifuentes que els regals no es tornen», ha escrit el republicà a Twitter, un comentari que s'ha convertit en viral en molt poc temps. 

Una crítica amb molt de ressò

Les seves paraules han arribat en el moment més idoni, just després que tots els mitjans es fessin ressò de la missiva enviada per la presidenta madrilenya. De fet, cal dir que durant tot el matí el 'hashtag' «#YoRenuncio» s'ha posicionat en primer lloc en el 'trengind topic' de Twitter, on a hores d'ara encara continua. Com era d'esperar, si bé ha rebut molts 'likes' i retuits, la publicació de Rufián també ha sumat algunes crítiques per part d'altres usuaris. A continuació us deixem algunes de les reaccions:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris