Gabriel Rufián sobre la decisió de mantenir a presó Junqueras, Forn i els Jordis: «El feixisme mai dorm»

El diputat republicà ha aprofitat la decisió del magistrat per atacar Ada Colau i Pablo Iglesias

 

El diputat republicà Gabriel Rufián ha mostrat aquest dilluns la seva indignació a les xarxes socials per la decisió del jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, de mantenir a presó Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. 

 

En un missatge adreçat a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i al líder de Podem, Pablo Iglesias, Rufián els ha informat de forma irònica que  «avui Junqueras, Forn, Cuixart i Sànchez tampoc podran donar-los explicacions». «És que el feixisme mai dorm» ha insistit el diputat, en referència a les últimes paraules d'Iglesias, que va acusar l'independentisme de despertar «el fantasma del feixisme»

Rufián, molt crític amb Iglesias

No es tracta de primer atac de Rufián a Iglesias per les seves polèmiques paraules. Ahir mateix, el diputat va utilitzar una metàfora sobre abusos sexuals per rebatre les afirmacions del líder de Podem. «La culpa és teva perquè vesteixes com un demòcrata i els provoques», va escriure el diputat republicà. Com és habitual, les seves publicacions han tingut un gran ressò a les xarxes socials, on han recollit molts 'likes', així com nombrosos comentaris.