IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rufián incendia les xarxes amb el seu tuit més irreverent

Ha creat molta polèmica

El diputat d'Esquerra Republicana, Gabriel Rufián, ha tornat a incendiar les xarxes a través del seu compte de Twitter aquest dijous, amb un tuit sobre l'actuació del govern espanyol en relació a Catalunya. El missatge, publicat a les 06.43 hores, al·ludeix a la persecució i cessament dels alts càrrecs i representants polítics del Govern, a la intervenció de les institucions catalanes, i a les citacions per presumptes delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons, entre altres. «No és que els hi falti educació, és que els hi sobra feixisme», ha estat la frase publicada, què ha rebut més de 10.000 «m'agrada» i ha superat els 4.500 retuits. La publicació ha rebut tot tipus de comentaris de persones que estan d'acord o en contra de les seves paraules.

Rufián ha estat present davant del Tribunal Suprem, aquest dijous 2 de novembre, per donar suport als membres del govern català i als de la mesa del Parlament acusats per delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons. L'esdeveniment, que té una gran cobertura mediàtica, ha estat transmès en directe pel programa 'Los Desayunos' de TVE, ocasió que el presentador Sergio Martín ha aprofitat per connectar amb el portaveu adjunt d'ERC i fer-li un seguit de preguntes que han donat lloc a una tensa conversa entre ambdues personalitats.

El presentador ha aprofitat per ficar sobre la taula l'opinió del polític en relació a si esdevenen les condicions justes per portar a terme aquest judici en contra dels vint acusats i ell ha respost que «no perquè es tracta d'un jutge condecorat per la Guàrdia Civil». A banda d'aquesta pregunta, també hi ha hagut d'altres que han provocat confrontament i incomoditat, fet pel qual Martín ha dit que el portaveu «té dret a respondre com vulgui» així com ell «a preguntar allò que vulgui».


Comentaris

envia el comentari