rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gabriel Rufián transmet les seves condolences a la família del fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada

Ha assegurat que el que li havia de dir li va dir «en vida», i ha assegurat que ells no comenten cap mort
Grabriel Rufián ha transmès les seves condolences a la família de José María Romero de Tejada | CatalunyaDiari.com

 

El diputat d'Esquerra Republicana, Gabriel Rufián, ha mostrat les seves condolences a la família del fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, després de la seva inesperada mort la matinada d'aquest dilluns. Rufián ha evitat publicar missatges polèmics, i s'ha limitat a afirmar que el que li volia dir ja li va dir «en vida». En una entrevista a Onda Cero, Rufián ha assenyalat que la seva formació no comenta «en cap sentit, morts, i molt menys d'aquest tipus».

El fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, ha mort aquesta matinada als 69 anys. Va ocupar el càrrec des del 2013, quan va accedir per substituir Martín Rodríguez Sol, que es va veure obligat a dimitir després de mostrar-se favorable a la celebració d'una consulta legal sobre la independència de Catalunya. 

 

El mateix ministre de Justícia espanyol, Rafael Catalá, ha informat de la mort de Romero de Tejada a través d'un missatge publicat a Twitter. «El meu afecte per a la seva família i companys. Una gran pèrdua per a la justícia i la fiscalia», ha escrit el ministre. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris