IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gabriel Rufián treu unes manilles durant la seva intervenció al Congrés dels Diputats

El diputat per ERC ha recriminat a Zoido les detencions dels consellers

Les aparicions de Gabriel Rufián al Congrés dels Diputats poden arribar a ser tot un espectacle, a la vegada que polèmics. Així va ser quan va treure una impressora per recriminar al govern espanyol que registressin diferents impremtes catalanes a la recerca de paperetes i així ha estat aquest matí quan ha tret unes manilles per recriminar les detencions dels consellers al ministre de l'interior, Juan Ignacio Zoido.

  

«No es posin nerviosos, ja sé que a alguns els encantaria veure'm amb una d'aquestes algun dia, tinguin paciència. Sap que és això? Això és la seva política, el seu programa electoral, el diàleg que van practicar amb el govern legítim de Catalunya, el que li van col·locar als canells abans de ficar-los en un furgó de la policia, passejar-los per Madrid, insultar-los i empresonar-los en Estremera i Alcalá Meco», ha començat dient el diputat d'ERC.

«Vostès han fet de les seves presons el nostre malson, li asseguro que nosaltres farem de les nostres urnes la seva. Vostès ens han mòlt a bastonades, li asseguro que nosaltres els moldrem a vots», ha desitjat de cara al 21-D. «Tant de bo algun dia un tal M. Rajoy estigui algun dia amb una d'aquestes», ha acabat dient al final de la intervenció.

Reaccions de tot tipus a les xarxes

Els usuaris de les xarxes socials no han tardat a reaccionar al moment i s'han omplert de comentaris sobre el tema. Alguns molt contraris al que havia fet Rufián, titllant-lo de «teatre ambulant» o «circ populista», mentre altres s'ho han pres amb humor i demanaven més moments com aquest per riure, ja que «s'agraeix».


Comentaris

envia el comentari