Rufián: «Qui no ha dinat amb Villarejo en aquest país?»

El diputat d'Esquerra al Congrés dels Diputats ha carregat contra l'organigrama del PP servint-se de la figura de l'excomissari Villarejo

Imatge de Gabriel Rufián amb la samarreta de José Couso
Gabriel Rufián ha tornat a carregar contra el PP servint-se de la figura de Villarejo | CatalunyaDiari.cat

 

Gabriel Rufián ha tornat a saltar a la palestra per carregar contra el PP. Les cada vegada més reticents gravacions que van sortint a la llum entre Cospedal i Villarejo han posat Rufián en peu de guerra fins el punt de comentar: «De Cospedal i Soraya dominaven el PP, això és com ‘el Padrí’». En una entrevista a '8TV', el diputat d'ERC al Congrés ha oblidat la seva faceta a Twitter per carregar amb duresa contra el Partit Popular i la seva relació amb l'excomissari Villarejo. 

No és la primera vegada, doncs, que Rufián fa referència al 'Padrí' per parlar del PP.  Sobre Aznar, de fet, ja va comentar que «només li faltava el gat» en al·lusió a Vito Corleone. En altre ocasió, en aquesta mateixa línia, ja va carregar contra Ángel Acebes —exministre de l'Interior— «m’ha semblat, com en els últims 15 anys, que vostè és el Luca Brasi de segons qui»

L’homòleg a Catalunya de Villarejo

«Qui no ha dinat amb Villarejo en aquest país?», va acabar comentant el mateix Rufián en to burlesc per referir-se als àudios que estan veient la llum sobre De Cospedal i Villarejo. Per això mateix, doncs, comentava: «De Alfonso era un Villarejo».

Finalment va ser preguntat a l’entrevista ‘La nit a 8tv’ sobre el seu no als pressupostos de l’Estat i s’ha manifestat, aquest cop més seriós: «No podem donar suport al pal de paller d’un govern que demana 25 o 15 anys als nostres companys. És un no rotund, no als xantatges. Un no per dignitat»


Comentaris

envia el comentari