rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

La Generalitat va finançar els viatges per l'estranger de Puigdemont del 2018

La Conselleria de Presidència hauria pagat els desplaçaments i allotjaments segons consta a la «Memòria d'activitats 2018»
Haurien pagat les despeses de Puigdemont i del seu equip | CatalunyaDiari.cat

 

La Generalitat hauria finançat els desplaçaments, allotjaments, manutenció, transport, dinars protocol·laris o altres despeses de Puigdemont i el seu equip durant el segon semestre de 2018, a partir de l'activació de la seva Oficina el juliol de l'any passat, segons informa 'ABC'.

 

El mitjà ha accedit a la «Memòria d'activitats 2018» on s'indica que l'expresident de la Generalitat hauria reportat fins a 13.711,85 euros a la Conselleria de Presidència per les despeses que ell i el seu equip van justificar durant el segons semestres del 2018.

 

A la memòria també es recullen les «recepcions institucionals» que es van fer a Waterloo   | ACN

 

24 viatges «institucionals»

Durant aquests sis mesos d'activitat, Puigdemont va fer 24 «viatges institucionals», segons consta a la memòria, des d'Edimburg a Ginebra, passant per Munic i Ciutat de Mèxic. A més va presidir quatre conferències a Holanda, Dinamarca, Suïssa i Regne Unit i les despeses les va assumir la Generalitat. En aquests documents de l'Oficina de Puigdemont també es recull la publicació d'articles, els comunicats de premsa i les entrevistes realitzades a diversos mitjans de comunicació així com les «recepcions institucionals» que es van fer a Waterloo.

 

L'Oficina de Puigdemont està al Palau Centelles, a Barcelona i segons afirma 'ABC' totes les despeses van a càrrec de la Conselleria de Presidència així que als 13.711,85 euros se li han de sumar les despeses de «funcionament ordinari», és a dir, el salari de les persones adscrites a l'Oficina, el seu manteniment, el cotxe, el xofer i els «serveis de seguretat».

 

D'altra banda, el mitjà també ha tingut accés a les despeses de l'any passat de les Oficines d'Artur Mas amb 47.922,84 euros; José Montilla amb 48.295,61 euros i Pasqual Maragall amb 13.955,37 euros.

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris