La germana de Jordi Cuixart: «No hi ha paraules per descriure tant de dolor»

Esther Cuixart ha demanat llibertat pel seu germà amb una emotiva piulada

 

Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, així com Junqueras i Forn, hauran de passar unes quantes nits més a la presó, segons ha decretat aquest dilluns, 4 de desembre, el magistrat Pablo Llarena. Després que els líders d'Òmnium Cultural i l'ANC hi ingressessin el passat 16 d'octubre, han estat moltes les reaccions de gent que s'han pronunciat a favor de la seva llibertat.

  

De fet, Esther Cuixart, germana de Jordi Cuixart, ha assegurat a Twitter, després de conèixer la resolució que mantenia a presó del líder d'Òmnium Cultural: «No hi ha paraules per descriure tant de dolor». Així mateix, ha acompanyat el seu comentari amb l'etiqueta que reclamava Llibertat presos polítics.

El missatge ha estat gratament acollit a la xarxa i ja acumula més de 2.500 retweets, gairebé 4.000 ‘m’agrades’ i més de 500 comentaris. D’entre els quals, s’hi poden trobar una gran quantitat de missatges i respostes de suport a la piulada de la germana de Cuixart.

 

 

Altres demandes de la germana de Cuixart

El cert, però, és que aquesta no és la primera reacció de la germana de Cuixart respecte a l’empresonament del líder d’Òmnium. De fet, des de l’empresonament dels ‘Jordis’ a Soto del Real, Esther ha fet diverses piulades demanant «llibertat» per al seu germà.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris