Girauta qüestiona l'autoritat dels Mossos i insta a retirar llaços grocs

El diputat de Ciutadans al Congrés dels Diputats anima a desobeir la «policia política»

Imatge d'arxiu de Juan Carlos Girauta
Imatge d'arxiu de Juan Carlos Girauta | Cedida

Després de la identificació de 14 persones per part dels Mossos d'Esquadra per haver retirat pancartes de simbologia independentista, sembla que des de Ciutadans s'anima a continuar amb aquesta campanya per aconseguir la «neutralitat política als espais públics». Juan Carlos Girauta, portaveu del partit al Congrés dels Diputats, anava una passa més enllà i no dubtava a qüestionar la tasca policial dels Mossos d'Esquadra. En una piulada al seu compte oficial demanava que «no admetis l'autoritat de la policia política»

Girauta, com ja fessin abans altres líders polítics, exigia novament la neutralitat de les administracions i aplaudia a tots aquells que retiren llaços grocs i altra simbologia que ell qualifica de 'supremacista'.   

 

Indignació dins del partit per l'actuació d'Interior  

La investigació dels fets anunciada pel departament d'Interior no ha agradat gens dins de les files del partit taronja. I és que troben desproporcionada una possible consideració d'aquests actes com una infracció greu de seguretat ciutadana, ja que podria suposar multes que van des dels 601 fins als 30.000 euros. El mateix partit i alguns dels seus membres més destacats han utilitzat Twitter per mostrar la seva disconformitat.  

Des de C's, han insistit en el fet que la Generalitat utilitza als Mossos com una eina política dedicada exclusivament a atemorir a tots aquells que no estan a favor de la ruptura d'Espanya. 


Comentaris

envia el comentari