Marc Giró crida missatges independentistes a la manifestació de dretes a Madrid

La concentració va ser convocada per PP, C’s i Vox, aplegant 45.000 persones en contra de Pedro Sánchez
Marc Giró a 'Està passant' de TV3
Marc Giró a 'Està passant' amb Toni Soler, parlant sobre la seva presència a la manifestació de dretes a Madrid | TV3

Menys de 50.000 persones van assistir a la manifestació de la dreta que es va dur a terme a la plaça de Colón de Madrid diumenge passat per protestar contra Pedro Sánchez, a qui li exigeixen eleccions anticipades, fet que el president està valorant de cara el 14 d’abril. Cal destacar que entre els assistents estava el periodista Marc Giró, que va infiltrar-se per cridar missatges independentistes.

 

A la concentració, convocada per PP, C’s i VOX, es van poder veure per primer cop junts a Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal, acompanyats de 45.000 manifestants «anticatalans». Entre els quals es trobava l’enviat especial d’‘Està passant’, presentat per Toni Soler, de TV3 que, lluny de fer-se passar per un espanyolista, va decidir cridar proclames independentistes com «colpistes a presó». Només li faltava lluir un llaç groc i una estelada en mig de centenars de banderes d’Espanya.

 

 

Un independentista entre 45.000 espanyolistes

Cal destacar que Casado, Rivera i Abascal havien previst més afluència de gent a la manifestació convocada a Madrid, fet que Torra ha agraït als que no hi van anar, i en Giró va fer broma amb Soler: «Si ho arribo a saber, vinc amb un poni», ja que hi havia molt espai buit entre els assistents.

 

El que més ha sorprès al periodista és que els manifestants que deien les seves proclames per la Constitució, el Rei i Espanya, no cridaven amb «cap mena d’entusiasme», ni tan sols per demanar la dimissió del president del govern, Pedro Sánchez. «Hem d’anar els catalans a ensenyar-los l’entusiasme de les manifestacions», recalca en Giró que va ser tot un temerari a l’hora de cridar ell: «Els carrers seran sempre nostres!!».

 

 

La presència de Giró a la manifestació de dretes duta a terme a Madrid el passat diumenge 10 de febrer va fer que el programa ‘Està passant’ es convertís en líder i batés rècords d’audiència, com cada cop que el periodista surt a TV3, amb 536.000 espectadors i un 23,6% de ‘share’.

 

 Comentaris

envia el comentari