L'eurodiputat popular González Pons creu que Carles Puigdemont és «un 'friki' de la política» que diu «barbaritats»

Assegura que «acabarà sortint als 'late shows'» i que «no és un ciutadà lliure»

El portaveu del PP i vicepresident primer del grup PPE al Parlament Europeu, Esteban González Pons
El portaveu del PP i vicepresident primer del grup PPE al Parlament Europeu, Esteban González Pons | Cedida

Carles Puigdemont continua sumant enemics. En aquest cas, el vicepresident de Partit Popular al Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha titllat Carles Puigdemont de «'friki' de la política» i ha afegit: «Només surt als diaris per dir barbaritats perquè, sinó, no tindria el titular que busca».

Sense sortir d’aquesta línia, l’eurodiputat espanyol, en declaracions a Antena 3, ha avisat que «fora de la Unió Europea no hi ha vida política» i ha criticat durament el president del Govern català, en assegurar que «acabarà sortint en els 'late shows’»,  ja que «tothom espera la seva declaració fora de context per fer titulars».

«No és un ciutadà lliure»

González Pons ha recordat a Puigdemont que «no és un ciutadà lliure». Així, el vicepresident del PP també a Brussel·les, ha acabat afirmant que «si vol tornar a Espanya» —cosa que podria ocórrer els dies pròxims al 21-D— seran les autoritats belgues qui el posaran «a disposició» de les espanyoles. Si això acabés passant, Puigdemont acabaria entrant a la presó d'Estremera

Pons ha criticat també «l’antieuropeisme» del gironí, el qual ha equiparat al Brexit, i ha deixat clara la postura del Partit Popular en relació al referèndum perquè els ciutadans catalans decideixin si volen seguir en la UE al qual va fer referència Carles Puigdemont.

Finalment, el representant europeu del PP ha tancat la seva declaració afegint que «els independentistes deien que eren europeistes quan, amb l’objectiu d’aconseguir la seva finalitat política, estan disposats a renunciar a la Unió Europea».


Comentaris

envia el comentari