Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Arrimadas durant una atenció als mitjans de comunicació

La gossa d'Inés Arrimadas es cola en directe a la roda de premsa de C's

La líder de Ciutadans ha hagut de renyar-la en directe i en català per evitar que bordés

Arrimadas durant una atenció als mitjans de comunicació
Imatge arxiu Arrimadas | Cedida

Moment surrealista i totalment casolà el que va viure Inés Arrimadas en la seva última videoconferència  amb altres membres de C's, i que sense cap dubte va aconseguir amenitzar una mica el confinament a tost els que en van ser testimonis, i després als usuaris de xarxes socials on s'ha viralitzat el moment. 

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

No és el primer moment d'aquest estil que s'ha viscut en les últimes rodes de premsa virtuals de la líder de Ciutadans, però sí que és el primer que ha estat protagonitzat per ella mateixa, o, més ben dit, per la seva gossa Suiti

Alguns dels interlocutors d'Arrimadas li van preguntar sobre la convocatòria del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a una reunió en què de moment no s'ha concretat quins temes s'hi han de tractar, i quina era la reacció del partit. 

Mentre Inés Arrimadas intentava respondre la pregunta, la seva gossa Suiti, que viu amb ella i el seu marit Xavier Cima, va creure oportú posar-se a bordar, just al moment en què era la líder de C's qui tenia la paraula.

En un primer moment, la política va demanar perdó  diverses vegades al mateix temps que reia per la situació, fins que va haver de renyar la gossa per fer-la callar: «Suiti, prou!», són les dues paraules que, pel que sembla, van funcionar. 

A les xarxes socials, on s'ha viralitzat aquest moment, un dels aspectes que més s'ha destacat ha estat que Inés Arrimadas s'hagi dirigit a la gossa en català. En realitat, aquest fet no té cap mena de misteri perquè sabem que la gossa abans vivia amb la família del seu marit a Ripoll, i que no ha sigut fins a aquest 2020 quan la gossa va mudar-se a viure amb tots dos al seu pis de Madrid. 

No és el primer moment hilarant de les videoconferències de C's

Com dèiem, aquest no ha sigut el primer moment d'aquest estil que s'ha viscut en les últimes videoconferències de Ciutadans, però sí el primer protagonitzat per la líder del partit. 

La setmana passada, mentre un periodista tenia el torn de paraula, la seva filla petita va colar-se en directe  —tot i que fora de pla— per explicar-li al seu pare que havia après a escriure la lletra 'm'. El periodista va haver de destacar aquest fet fins que la mare de la criatura va arribar per acompanyar-la fora de l'habitació i va demanar perdó.

La situació, igual que amb el gos d'Arrimadas, va provocar el somriure dels presents per la tendresa del moment. Sense cap mena de dubte, moments així amenitzen el confinament i el teletreball, que ja s'ha convertit en la normalitat del dia a dia en moltes llars catalanes.