El Govern aprovarà el pla de xoc econòmic i social aquest dissabte

Està previst que la compareixença davant dels mitjans sigui a les 15.00 hores

Quim Torra en una roda de premsa a la Generalitat de Catalunya el 6 de febrer de 2020
Torra ha convocat un Consell Executiu extraordinari per dissabte | Catalunya Diari

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha convocat un Consell Executiu extraordinari per a aquest dissabte, segons han informat fonts de l'Executiu. Segons han informat font de Palau, el Consell Executiu extraordinari del Govern aprovarà aquest dissabte el pla de xoc econòmic i social.

L'executiu s'haurà reunit prèviament i de forma telemàtica des de les 11 hores, segons ha informat la Generalitat en un comunicat. Un cop finalitzada la reunió Torra i el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, compareixeran conjuntament davant els mitjans de comunicació a partir de les tres de la tarda en una roda de premsa telemàtica per explicar els acords presos en la reunió.

Un pla per reactivar l'economia

Torra va anunciar el 24 d'abril al Parlament que cridaria partits, agents econòmics, socials, culturals, científics, universitats, executius i empreses per mobilitzar el «talent» del país per a un «gran acord de construcció disruptiva» post-covid. Així, el Govern impulsarà demà un pla per reactivar l'economia i de protecció social per afrontar la crisi del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari