YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El govern espanyol enviarà 400 antidisturbis a Catalunya pel 21-D

El Ministeri d'Interior enviarà uns 400 agents antidisturbis de la policia espanyola per «assegurar» la seguretat als carrers. Els agents esmentats, en aquesta línia, arribaran el 19 de desembre i marxaran el 22

La Policia Nacional carregant contra els manifestants
La Policia Nacional carregant contra els manifestants | CatalunyaDiari.cat

Pedro Sánchez vol celebrar el consell de ministres amb total normalitat. Qualsevol protesta o problemàtica que pugui sorgir el 21 de desembre, quan tindrà lloc el consell del seu executiu a Barcelona, podria deteriorar la seva figura com a president. Entestat en no perdre-la, doncs, el govern espanyol enviarà 400 antidisturbis a Catalunya per blindar la seguretat del consell.

El Ministeri d'Interior, segons avança ‘El Periódico’, enviarà uns 400 agents antidisturbis de la policia espanyola per «assegurar» la seguretat als carrers. Els agents esmentats, en aquesta línia,  arribaran el 19 de desembre i marxaran el 22.

Una nova intervenció a Catalunya

I és que existeixen dos precedents tant cridaners com transcendents. L’operació Copèrnic i l’esmentat desplegament dels ‘piolins’ continuen ancorats a la retina. En aquesta línia, doncs, l’enviament a Catalunya de 400 nous agents policials crida l’atenció, ja que en aquest cas només es tracta de l’organització d’un consell de Ministres.

També cal esmentar, en aquesta mateixa línia, que interior manté tres grups de suport a Catalunya conformats per uns 150 agents. Les bases estan instal·lades a La Jonquera, a El Bruc i a Salou.

La Guàrdia Civil intentant accedir a un centre durant l'1-O
La Guàrdia Civil intentant accedir a un centre durant l'1-O | CatalunyaDiari.cat

 

Sánchez, citat al Parlament pel 155

Mariano Rajoy i Pedro Sánchez van ser citats al Parlament de Catalunya per rendir comptes sobre els efectes del 155. L'expresident espanyol i l'actual màxim responsable de l'executiu espanyol, doncs, hauran de passar per la cambra catalana per donar explicacions sobre l'article de la Constitució aplicat just després de l'1-O. 

En aquesta mateixa línia, però, també cal esmentar que Carles Puigdemont i Oriol Junqueras també van ser citats a comparèixer per aclarir els serrells que encara queden sobre la intervenció de l'autonomia catalana a finals de 2017. 


Comentaris

envia el comentari