IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El govern espanyol obre la porta a desallotjar la Policia Nacional de Via Laietana

El sindicat policial Jupol ha criticat la resposta de Sánchez a la petició d'ERC

Imatge de la Policia Nacional a l'aeroport
El sindicat policial Jupol ha criticat la resposta de Sánchez a la petició d'ERC | Catalunya Diari 

Aquest dijous que el govern espanyol ha obert la porta al desallotjament de la Policia Nacional de la comissaria de Via Laietana de Barcelona, on se situa la Prefectura, per a posar en el seu lloc un museu de la repressió franquista.

El sindicat policial Jupol ha criticat en un comunicat que l'Executiu hagi respost per escrit a una pregunta realitzada per ERC al Congrés en relació amb la cessió de la Prefectura Superior de Policia Nacional per a la seva reconversió en un centre d'interpretació de la dictadura. Creuen que la resposta del govern deixa la porta oberta a fer-lo. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

  

El secretari provincial de la Jupol, Marcos Veiras, ha qualificat aquesta mesura com a incomprensible i ha afegit que no entenen que en l'actual situació de crisi sanitària, «el govern entri al joc de les peticions dels partits independentistes».

  

  

Policia Nacionalgovern

  

  


Comentaris

envia el comentari