Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Buch

El Govern troba una feina a la dona del conseller Buch dins de Presidència

Cesca era responsable de l'oficina del delegat territorial a Barcelona de la vicepresidència econòmica abans de l'aplicació del 155

Buch
El Govern troba una feina a la dona del conseller Buch dins de Presidència | CatalunyaDiari.cat

Amb l'aplicació del 155 ara farà dos anys, molts treballadors públics es van quedar sense el seu lloc de feina a la Generalitat de Catalunya.   Aquest va ser el cas de la dona del conseller d'Interior, Miquel Buch, Cesca Domènech Ruera, que era responsable de l'oficina del delegat territorial a Barcelona  de la vicepresidència econòmica durant l'anterior mandat.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Personal eventual del Departament de Presidència de la Generalitat

Amb el nou govern,  Cesca va veure desaparèixer el seu lloc de treball  i, com a conseqüència, va créixer la incertesa per saber on es podria reubicar. Ara, l'equip de govern de Quim Torra ha trobat un nou espai per a la dona del conseller, i ho ha fet convertint-la en personal eventual del Departament de Presidència de la Generalitat. 

Concretament, Cesca  haurà d'assessorar a la consellera Elsa Artadi en l'àmbit del món local. Segons ha avançat 'Crónica', aquest nou nomenament s'ha fet públic a través d'una resolució publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Militant del PDeCAT

Cal recordar que la dona de Buch és militant del PDeCAT i que, en el seu anterior càrrec,  va arribar a cobrar 64.791 euros l'any. Així doncs, el matrimoni Buch Domenèch torna a trobar-se entre els passadissos de la institució catalana quan, l'ombra del 155, sembla que torna a estar més present que mai.

També et poden interessar...