YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El Govern troba una feina a la dona del conseller Buch dins de Presidència

Cesca era responsable de l'oficina del delegat territorial a Barcelona de la vicepresidència econòmica abans de l'aplicació del 155

Buch
El Govern troba una feina a la dona del conseller Buch dins de Presidència | CatalunyaDiari.cat

Amb l'aplicació del 155 ara farà dos anys, molts treballadors públics es van quedar sense el seu lloc de feina a la Generalitat de Catalunya.  Aquest va ser el cas de la dona del conseller d'Interior, Miquel Buch, Cesca Domènech Ruera, que era responsable de l'oficina del delegat territorial a Barcelona de la vicepresidència econòmica durant l'anterior mandat.

Personal eventual del Departament de Presidència de la Generalitat

Amb el nou govern, Cesca va veure desaparèixer el seu lloc de treball i, com a conseqüència, va créixer la incertesa per saber on es podria reubicar. Ara, l'equip de govern de Quim Torra ha trobat un nou espai per a la dona del conseller, i ho ha fet convertint-la en personal eventual del Departament de Presidència de la Generalitat. 

Concretament, Cesca haurà d'assessorar a la consellera Elsa Artadi en l'àmbit del món local. Segons ha avançat 'Crónica', aquest nou nomenament s'ha fet públic a través d'una resolució publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Militant del PDeCAT

Cal recordar que la dona de Buch és militant del PDeCAT i que, en el seu anterior càrrec, va arribar a cobrar 64.791 euros l'any. Així doncs, el matrimoni Buch Domenèch torna a trobar-se entre els passadissos de la institució catalana quan, l'ombra del 155, sembla que torna a estar més present que mai.

També et poden interessar...


Comentaris
Tresa
Caram amb el matrimoni Buch No podrà dir que passen problemes econòmics
Anna
Molts cops al pit en defensa de la llibertat i al final son tots uns corruptes, ja no els queda més dits a les mans de tant col·locar a tots seus.
ramon
tots una colla de lladres i aquests estimen catalunya?

envia el comentari