IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El gran canvi d'imatge de Roger Torrent, al detall

El diputat d'Esquerra Republicana al Parlament sona per presidir la cambra catalana

Imatge d'arxiu de Roger Torrent
Imatge d'arxiu de Roger Torrent | CatalunyaDiari.cat

Una imatge val més que vint paraules. Una expressió que s’escau a la perfecció per al nostre protagonista i el, més que probable, pròxim president del Parlament de Catalunya. De fet, quan Esquerra va proposar Roger Torrent com a aspirant a la cambra catalana una autèntica munió de curiosos van voler saber-ne més sobre la seva persona.

No va caldre, però, remenar massa. Minuts després que el seu nom sortís a la palestra una enorme quantitat de tuitàires es van fer ressò del canvi radical que havia patit Torrent al llarg dels darrers anys.

Una transformació sorprenent

Corria l’any 2012 quan la via independentista es veia encara com una opció minoritària i quan la figura de Torrent distava —i de quina manera— de l’actual. En un cartell d’Esquerra Republicana en motiu de les eleccions autonòmiques, Roger Torrent apareixia totalment afaitat, amb ulleres i amb uns quants quilos més.

Roger Torrent, en una imatge de l'any 2012
Roger Torrent, en una imatge de l'any 2012 | ERC

 

El 2018, però, la imatge parla per si sola. Amb les ulleres al calaix, unes quantes sessions de gimnàs a la butxaca i una barba d’allò més ‘hipster’ el diputat ha millorat la seva imatge per, entre d’altres coses, explotar la seva carrera política.

Roger Torrent a l'actualitat
Roger Torrent a l'actualitat | ERC

 

Les xarxes, de fet, han optat per fer-ne un enorme ressò.

Qui és Roger Torrent?

Roger Torrent ja ha saltat a la palestra informativa. Una vegada coneguda la seva imatge, no està de més saber-ne alguna cosa sobre la seva vida o la seva trajectòria política dins Esquerra Republicana. El portal ‘Huffington Post’, de fet, ho explica a la perfecció.

Torrent, nascut a Sarrià de Ter (Girona) l’any 1979, està casat i és pare de dues filles. Així mateix, és llicenciat amb Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i té un Màster en Estudis Territorials.

A més, forma part d’ERC des del 2000 —dos anys abans es va afiliar a les joventuts del partit— i és alcalde de Sarrià de Ter des de l’any 2007.

En l’àmbit més personal, asseguren que és un amant de la Costa Brava, que desconnecta sortint a córrer o anant en bici i que, aquest Nadal, va decorar l’arbre íntegrament amb llaços grocs, en clara al·lusió als polítics catalans i activistes que resten a la presó.


Comentaris

envia el comentari