ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Gran desplegament policial a Reus per una parada de VOX

Una trentena d'agents dels Mossos d'Esquadra hi han pres part

Mossos d'Esquadra Guàrdia Urbana Reus desplegament policial Vox
La Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra s'ha desplegat arran de la parada de VOX | Jordi Olària Gras

Aquest matí, a la plaça del Gegant Indi de Reus, s'hi han desplegat fins a quatre furgonetes de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra —Brimo— amb al voltant d'una trentena d'agents. L'expectació ha estat constant durant tot el matí, des de les nou, quan han arribat les dotacions de la policia catalana. El cas és que l'operatiu responia al permís que tenia VOX per instal·lar una parada a la plaça del Gegant Indi, com la que ja va col·locar, aquest mateix dissabte, a la plaça del Prim, i on es va convocar una manifestació en contra.

Mossos d'Esquadra Guàrdia Urbana Reus desplegament policial Vox
Agents de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra en l'operatiu d'aquest matí | Jordi Olària Gras

 

Com ja van fer dissabte, els Mossos d'Esquadra s'han desplegat per evitar que es poguessin produir incidents. Avui no hi havia manifestació antifeixista convocada, però els agents dels Mossos d'Esquadra s'hi han desplegat de totes maneres, i s'han convertit en la font de tots els comentaris dels reusencs que passaven per la zona. Dilluns, a més, hi ha Mercat de Marxants al voltant del Mercat Central i, per tant, l'afluència de vianants, augmenta.

Mossos d'Esquadra Guàrdia Urbana Reus desplegament policial Vox
Unitats de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra prenen part en l'operatiu | Jordi Olària Gras

 

No han sigut pocs els veïns que s'aturaven davant d'algun dels agents mobilitzats per preguntar-los per la seva presència, i rebien les respostes necessàries per tranquil·litzar-los. La proximitat de les dependències municipals de Cultura i de Reus Promoció ha ajudat a fer circular tota mena d'especulacions entre els curiosos que passaven per la zona i no s'atrevien a preguntar pel motiu del desplegament. La coincidència amb l'operatiu antidroga que la mateixa policia catalana està duent a terme aquest matí també ha generat especulacions de tota mena.

Segons han explicat fonts policials a TarragonaDigital, es tracta d'un operatiu habitual en situacions com aquesta. VOX ha demanat i té permís per muntar una paradeta aquest matí. A diferència de dissabte, no hi ha convocada cap manifestació contrària al partit d'ultradreta, però la policia catalana s'hi desplega igualment per evitar incidents si es produís una manifestació no convocada o espontània com a mostra de rebuig a la presència de la formació liderada per Santiago Abascal.


Comentaris

envia el comentari