Grans companyies incrementen la seguretat als seus establiments

Les empreses tenen por al que pugui passar i creuen oportú reforçar la seguretat

Imatge arxiu Zara
Moltes empreses com Zara incrementaran en efectius de seguretat  | Cedida

Moltes grans companyies amb negocis a Catalunya estan reforçant la seva seguretat amb treballadors de Prosegur, a causa de tot el que està succeint pels carrers.

La duresa dels atacs obliga a les companyies a protegir els seus establiments

Empreses com Zara, Banc Santander, La Caixa, Bankia o BBVA, s'han vist obligades a protegir els seus negocis amb diferents empleats de seguretat, que hauran de controlar els establiments amb l'objectiu d'evitar qualsevol atac violent. La por que s'està generant ha fet plantejar-se a tots els dirigents d'aquestes grans empreses a prendre mesures, ja que diversos establiments ja han patit atacs als seus locals i a les seves sucursals.

Segons confirma 'Vozpópuli', Prosegur ha enviat avui una dotació de vigilants de seguretat des de Madrid a la ciutat comtal. Protegiran especialment els comerços de Zara, segons han informat fonts pròximes de la companyia de seguretat, encara que també s'empraran per a protegir sucursals bancàries i locals comercials.

Més efectius per evitar atacs violents

Centenars de vigilants de seguretat es desplegaran per tota Catalunya durant aquests pròxims dies, la gran majoria a Barcelona, encara que també protegiran altres regions del territori.

  

El Banc Santander avui mateix disposarà d'aquest personal de seguretat durant totes les mobilitzacions convocades durant la vaga, mentre que Bankia, per la seva part, ha sol·licitat reserves de vigilants, però no han incrementat el nombre d'efectius en les seves sucursals. Altres companyies com Telefònica, de moment no tindran seguretat extra.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari