YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un grup de manifestants tallen les avingudes Diagonal i Meridiana de Barcelona

L'acte ha estat reivindicat per Arran per exigir la llibertat dels presos polítics

Un grup de manifestants han tallat aquest matí, al voltant de les 07.40 hores l'avinguda de la Diagonal de Barcelona, per reclamar la llibertat dels presos polítics.  El tall ha tingut lloc a la zona universitària, i ja ha estat reivindicat per Arran. «Ha arribat la primavera catalana. Tallem la Diagonal cap a la vaga general», ha escrit Arran a les xarxes socials.

D'altra banda, quan passaven només cinc minuts de les vuit del matí s'ha produït un altre tall a l'avinguda Meridiana amb Fabra i Puig de Barcelona. Al voltant de les 08.40 hores el trànsit ha estat restablert a l'avinguda de la Diagonal de Barcelona, i una mica més tard també a la Meridiana, després de la intervenció dels Mossos d'Esquadra. 

Els manifestants, situats al llarg d'una de les avingudes més transitades de la ciutat comtal, exhibeixen pancartes on pot llegir-se «Cap a la República. Vaga general», «Llibertat presos polítics» i «Llibertat. Us volem a casa».

Diversos manifestants tallen el trànsit a la Jonquera i a l'AP-7 a Figueres

D'altra banda, les manifestacions i accions de protesta arreu del territori català després de la detenció de Puigdemont ha provocat que una cinquantena de manifestants tallin l'AP-7 a l'altura de Figueres, a l'Alt Empordà, en els dos sentits des de primera hora del matí d'aquest dimarts, 27 de març.


Comentaris

envia el comentari