CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El guàrdia civil model, sobre l'1-O: «Em van dir de tot menys guapo»

L’agent de la benemèrita va saltar a la fama després d'una fotografia que el cos va penjar a les xarxes

 

Imatge de Pérez que es va fer viral | @guardiacivil

 

Jorge Pérez s’ha convertit possiblement en els últims mesos en el membre de la Guàrdia Civil més famós. La seva fama va començar quan una fotografia seva acompanyava aquesta piulada del compte oficial de la Guàrdia Civil: «Encara que per fora ens vegis vestits d'uniforme per dins no som diferents de tu. Treballem per la teva llibertat i seguretat. Si ens necessites truca al 062».

 

La repercussió obtinguda per la fotografia va ser enorme i i van ser molts els que no van dubtar en fer referència a l'aspecte de l'agent. Tot plegat, de fet, va fer que Jorge Pérez es replantegés el seu futur professional i davant l'allau d'ofertes optés per combinar la tasca policial amb la carrera de model.

 

L'agent, sobre l'1-O: «Em van dir de tot menys guapo» 

L’agent afirma a l’entrevista que el seu primer destí com a Guàrdia Civil va ser a la terra ferma i destaca al mal ambient que es va trobar quan va tornar a Catalunya per l’1-0: «El meu primer destí va ser Lleida i a l’octubre vaig tornar a Catalunya per les mal anomenades votacions. Vaig estar-hi dues setmanes i l’ambient va ser dolent. Ens van pintar façana de l’hotel i cada nit ens feien casserolades. Jo pensava: aquesta gent no treballa o què?».

 

Imatge de Jorge Pérez a l'entrevista | XL Semanal

 

Pérez també destaca com durant el seu desplegament per l’1-O no el recordaven pas per la seva bellesa sinó per l’uniforme que vestia «Em van dir de tot menys guapo. La meva estada no va ser tan desagradable com la d’altres companys perquè la meva funció era la de seguretat i protecció d'aquarteraments. No vaig tenir contacte directe amb la gent de les votacions

 

L'inici d'una carrera com a model 

Segons afirma l’agent, la viralitat de la seva fotografia va afavorir a aconseguir l’objectiu de la campanya de donar una imatge més actual de la Guàrdia Civil. A la vegada, el Guàrdia Civil més guapo d’Espanya començaria una notable carrera com a model fitxant per l’agència porta famosos com Andrés Velencoso o Ashton Kutcher.