rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Guàrdia Civil assenyala Jaume Roures en la persecució contra l'1-O

Els agents han lliurat un informe al Suprem criticant el documental '1-O'
Imatge d'arxiu de Jaume Roures. | EFE

 

La Guàrdia Civil assenyala ara el productor audiovisual Jaume Roures, director general de Mediapro, en la causa oberta contra el referèndum de l'1-O que instrueix el jutge del Tribunal Suprem espanyol Pablo Llarena.

 

Segons ha publicat 'El Mundo', la Guàrdia Civil ha lliurat un informe al Suprem en què diu que Roures «podria haver-se integrat en el comitè executiu» del referèndum, «en qualitat de professional expert en l'àmbit de la comunicació». 

Investiguen el contingut del documental '1-O'

Segons el citat mitjà, l’informe diu que Roures va habilitar un centre de premsa des d’on el Govern va anar informant del desenvolupament de l’1-O tant els dies previs com durant la jornada del referèndum.

 

Tanmateix, troba remarcable el fet que Mediapro «va produir el vídeo de l’1-O, on van narrar els esdeveniments relacionats amb el referèndum, es van enaltir les persones que van ser capaces de fer-lo efectiu i de difondre els missatges que interessaven a la causa independentista». 

 

Així doncs, la Guàrdia Civil està investigant el contingut del documentat ‘1-O’, el qual va ser produït per Mediapro i emès a TV3. «Els màxims responsables del moviment independentista són conscients que en les seves accions de comunicació juguen un paper fonamental els mitjans de comunicació social», assegura la Guàrdia Civil, i afegeixen que «comptar amb el suport d’un proveïdor de serveis audiovisuals de l’entitat Mediapro permetria difondre el missatge sobiranista a un públic molt més gran». 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris