La Guàrdia Civil va buscar l'expresident Carles Puigdemont en dos vols privats de la família Guardiola

El primer escorcoll va tenir lloc fa uns dies, a l'aeroport del Prat

 

L'exentrenador del Barça, Pep Guardiola, ha patit com a mínim dos episodis d'investigació per part de la Guàrdia Civil.  Segons ha informat 'El Matí de Catalunya Ràdio', el primer cop va tenir lloc fa quatre dies, quan diversos agents de la policia van entrar a l'avió amb què acabaven d'arribar a l'aeroport del Prat, amb la intenció d'escorcollar-lo. 

 

Segons el programa matinal de Catalunya Ràdio, la Guàrdia Civil buscava l'expresident Carles Puigdemont, i tenia sospites que s'amagava a l'aeronau procedent de Manchester. Amb tot, personal de l'aeroport del Prat ha informat que no es tracta d'un episodi aïllat, i que també s'escorcollen els avions procedents de la Xina. Ara bé, dijous a la tarda la Guàrdia Civil ha tornat a aturar, una vegada més, la família de Guardiola. 

Una cara visible de l'independentisme

És sabut que Pep Guardiola s'ha convertit en una de les cares més conegudes de l'independentisme català, i és que no en poques ocasions s'ha mostrat a favor del dret a decidir, i ha demanat l'alliberament dels presos polítics. De fet, fa poc va tornar a parlar sobre la situació política a Catalunya a TV3, on ha deixat veure la seva incertesa amb les accions de la justícia espanyola, i del jutge Pablo Llarena. 

 

En concret, en ser preguntat sobre els activistes i els polítics empresonats, l'exentrenador del Barça ha dit que «tant de bo puguin sortir el més aviat possible i puguin tornar amb les seves famílies», perquè considera que «més de 100 dies són massa dies». «Espanta perquè et pot passar a tu», va afegir llavors Guardiola. 

Comentaris