La Guàrdia Civil deté Antoni Molons, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana de la Generalitat

La policia està realitzant escorcolls al Palau de la Generalitat, en un nou operatiu emmarcat en el cas de l'1-O

Antoni Molons en una imatge d'arxiu
Antoni Molons en una imatge d'arxiu | Cedida

La Guàrdia Civil ha escorcollat el domicili d'Antoni Molons, el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana de la Generalitat, aquest dijous 15 de març, en un nou operatiu contra el referèndum del passat 1 d'octubre. A més, també estan registrant el Palau de la Generalitat de Catalunya i a diferents seus d'Òmnium Cultural. 

Els agents estan buscant documentació, des de primera hora del matí, que els hi permeti corroborar el presumpte ús de fons públics per organitzar el referèndum, entre altres coses. Ha estat el magistrat del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, Juan Antonio Ramírez Sunyer, qui ha ordenat que es procedís a efectuar la detenció en el marc d'aquestes diligències. 

Molons està detingut 

La Guàrdia Civil ha detingut Antoni Molons i li han demanat informació per determinar la seva possible implicació en el suposat delicte de malversació de fons per pagar l'anunci del referèndum

Antoni Molons ja va declarar anteriorment per les campanyes de publicitat que animaven els ciutadans a participar en la votació d'autodeterminació, la qual havia estat suspesa pel Tribunal Constitucional. Segons la investigació preliminar de la Guàrdia Civil, aquestes campanyes van suposar un cost de més de 500.000€

7 treballadors d'Òmnium, retinguts 

Segons ha informat 'El món a RAC 1', a través de Twitter, la Guàrdia Civil té retinguts set treballadors de l'entitat sobiranista. A més, s'haurien disposat a canviar les contrasenyes de diversos comptes de correu electrònic amb l'objectiu d'analitzar els missatges enviats i rebuts. Una intervenció més que se suma a les operacions realitzades en anteriors dies per poder trobar indicis que corroborin el presumpte delicte de malversació. 


Comentaris

envia el comentari