IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Guàrdia Civil xifra la reparació dels tres cotxes que van ser destrossats durant les manifestacions en 135.630 euros

Els agents han presentat un informe amb tots els danys que van patir els vehicles

Imatge d'un dels cotxes de la Guàrdia Civil.
Imatge d'un dels cotxes de la Guàrdia Civil. | CatalunyaDiari.cat

La Guàrdia Civil ha presentat un informe a la jutge de l'Audiència Nacional, Carmen Lamela, que detalla els danys que van patir tres dels seus vehicles durant les manifestacions del 20-S. Els agents asseguren que el cost de la reparació dels tres Nissan Patrol ha pujat fins als 135.630 euros. En concret, el primer cotxe ha costat 33.729 euros, el segon 34.708 i el tercer 67.183.

Segons l'informe els cotxes van quedar amb les rodes punxades, els vidres trencats, els para-xocs danyats, les llums, els miralls i els parabrises trencats, les xapes enfonsades, la tapisseria rajada, l'interior ple de brossa i excrements, etc. A més, afegeixen que tots tres vehicles van haver de ser netejats i desinfectats degut a tota la brossa que es va tirar dins.

Imatge d'un dels cotxes de la Guàrdia Civil.
Imatge d'un dels cotxes de la Guàrdia Civil. | CatalunyaDiari.cat

 

Aquests fets ja van ser denunciats per diverses associacions de la Guàrdia Civil. A més, també es va criticar que els agents haguessin de romandre atrapats durant hores dins de la seu de la Conselleria d'Economia a causa dels manifestants que hi havia impedit la sortida dels agents.


Comentaris

envia el comentari