Guardiola destaca que Junqueras és «un pare valent i coratjós»

L'entrenador català ha dedicat unes emotives paraules al líder d'Esquerra Republicana en el pròleg del llibre que recull 37 contes dedicats als seus fills, Lluc i Joana

Oriol Junqueras fa gairebé un any i mig que està separat dels seus dos fills
Oriol Junqueras fa gairebé un any i mig que està separat dels seus dos fills | Twitter (@junqueras)

El líder d'Esquerra Republicana (ERC), Oriol Junqueras, fa gairebé un any i mig que és a presó preventiva, separat de la seva família. Una dura situació, que es veu agreujada pel fet que el republicà ha de dormir lluny dels seus dos fills, Lluc i Joana, de sis i tres anys, respectivament. Malgrat tot, Junqueras ha aprofitat el seu temps per escriure als petits desenes d'històries, que arribaran a les llibreries catalanes recollides en el llibre 'Contes de la presó'.

L'encarregat d'escriure el pròleg del llibre, segons 'Naciódigital', ha estat l'actual entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, una de les veus més crítiques amb la situació dels presos catalans, i un gran suport del sobiranisme català. En el seu text, l'extècnic del Barça destaca que Junqueras ha estat «injustament privat de llibertat», però que això no li ha impedit escriure uns contes que representen «una mostra d'amor, un cant a la intel·ligència i una lliçó de dignitat». 

Guardiola ha estat l'encarregat de redactar el pròleg del darrer llibre de Junqueras
Guardiola ha estat l'encarregat de redactar el pròleg del darrer llibre de Junqueras | CatalunyaDiari.cat

 

«Lluc, Joana, teniu un pare valent i coratjós»

«En Junqueras ha sabut guanyar la distància física amb els seus estimats amb un crit de vida en forma de petites històries, plenes de llum i saviesa», afegeix l'entrenador, que també assegura que la dura situació que viu el líder republicà no aconseguirà «mai» apagar «una veu i un cor ple d'esperança». 

Guardiola destaca que els relats de Junqueras donen «donen resposta als màgics interrogants de la infantesa», i descriuen «les meravelles del món». «Lluc, Joana, teniu un pare valent i coratjós que us estima molt», conclou el seu pròleg el tècnic català. 


Comentaris

envia el comentari