Carlos Herrera, sobre el Nobel de Puigdemont: «Què fumen aquests del 'Time'?»

Herrera no dona crèdit a la possibilitat i titlla Puigdemont de «pastisser de Girona» | «Com a acudit, la veritat és que sona molt bé», comenta

Carles Puigdemont, en una conferència a Brussel·les
Carles Puigdemont, en una conferència a Brussel·les | CatalunyaDiari.cat

La sorpresa va saltar a darrera hora del passat dimecres: Carles Puigdemont era un dels favorits per al Nobel de la Pau, segons un llistat de la revista 'Time'. La notícia sobre l’expresident català, de fet, va tenir un enorme ressò a tot l’estat i el presentador de la ‘COPE', Carlos Herrera, no va dubtar ironitzar sobre la possibilitat que Puigdemont rebés el distintiu.

«Però què fumen o beuen aquests de la revista 'Time'?», s’ha preguntat el periodista espanyol mentre, al fil de la crítica, al·legava: «Però això va de debò?... Puigdemont favorit per endur-se el Nobel de la Pau?. A veure, saben qui és Puigdemont, l’han vist alguna vegada?».      

 

Herrera no dona crèdit al Nobel de Puigdemont

«És meravellós», ha comentat Herrera mentre insinuava que potser els directors de la revista dels Estats Units coneixien els qui repartien els premis i, com aquests, «també fumen i beuen». De fet, segons Herrera, Puigdemont és només un «pastisser de Girona» i, que per tant, no mereix ni té crèdit per endur-se el reconeixement.

Carlos Herrera, en arxiu
Carlos Herrera, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Finalment, el mateix Herrera acaba avisant: «Com a acudit la veritat és que sona molt bé. Però compte! Que aquests del premi Nobel són capaços de donar-li eh?. Imagineu-vos-ho, seria molt divertit».    

La revista 'Time' situa Puigdemont entre els favorits per al Nobel de la Pau

Al fil de la crítica a la revista 'Time', que va situar Carles Puigdemont com un dels candidats a endur-se el premi Nobel de la Pau aquest 2018, Herrera acabava ironitzant amb la situació explicant que «Aquests cretins són capaços de donar-li el Nobel a Puigdemont».  

L’article de la publicació americana que parlava sobre el Nobel a Puigdemont, però, també posava sobre la taula noms de gran ressò internacional com el president dels Estats Units, Donald Trump, el líder nord-coreà Kim Jong-un o el Papa Francesc.        


Comentaris

envia el comentari